Nieuws
B90a716ce19919ed92f1de514ec41dd2
Ecologie

Bike for trees

"Bike for trees" is een samenwerking tussen Bike&Win en Go Forest. Je kan als bedrijf (of stadsbestuur of vereniging) medewerkers, inwoners en/of klanten uitdagen om een bepaald aantal kilometers te fietsen binnen een bepaald tijdsbestek. Dit kan een vrijblijvende uitdaging zijn om beweging te stimuleren, maar kan ook een tool zijn om medewerkers te motiveren om met de fiets naar het werk te komen i.p.v. met een minder duurzaam alternatief (zoals een wagen).

Je kan kiezen om kilometers als doel in te stellen of om de focus te leggen op vermeden CO2. Als beloning op de uitdaging, worden er bomen geplant. Op die manier wordt er CO2 uit de lucht gehaald, maar wordt er ook minder uitgestoten. Win-win!

Wil je als team/bedrijf kilo's of zelfs tonnen CO2 besparen en daarbovenop nog eens CO2 uit de lucht halen dankzij bomen? Dan zorg je niet alleen voor de planeet, maar ook voor het welzijn van de werknemers/klanten, want lichaamsbeweging is enorm belangrijk. Een ander voordeel is dat ook het groepsgevoel wordt versterkt en dat de betrokkenheid hierdoor ook toeneemt.

Meer info over de prijzen en mogelijkheden vind je hier.

Terug naar nieuws