Nieuws
GF visual moving lives
Business

Moving lives x Go Forest

In samenwerking met het digitaal community platform Moving Lives, willen we meer verbinding brengen (tussen individuen, bedrijven en Go Forest) door middel van fysieke beweging.

Hierbij worden sportieve uitdagingen aangegaan om geld in te zamelen voor een welbepaalde organisatie met een goed doel (in dit geval Go Forest).

Als ondersteunende partner willen we samen met HR & directie bouwen aan de strategie van het bedrijf in het kader van CSR, employee wellbeing en employer branding. Op die manier zetten we samen in op SDG’s 3 en 13 (Good health and well-being & Climate Action).

Door te bouwen aan de Corporate Social Responsibility (CSR), toon je je als organisatie bewust van de impact van de onderneming op de maatschappij en het milieu en probeer je een zo groot mogelijke positieve impact te maken. Bij Go Forest planten we bomen met impact. Niet enkel CO2 uit de lucht halen, maar ook de biodiversiteit helpen herstellen en de armoede bestrijden door samen te werken met de lokale bevolking.

Minder afwezigheid, verhoging van de productiviteit, bevordering van de werksfeer én een uitgelezen kans om je als werkgever in de kijker te zetten. Employer branding is geen doel op zich, maar een middel om talent aan te trekken en te behouden. Maar wanneer je als bedrijf kunt aanbieden wat je medewerkers écht belangrijk vinden, ontstaat er een synergie en is je employer branding echt authentiek.

Contacteer ons voor meer info over de mogelijkheden en start morgen al met een 'challenge'.

Terug naar nieuws