Nieuws
Go Forest Time Social 4 2
Big News

We are running out of time

Go Forest x Rodania

We’re running out of time

Het is vijf voor twaalf voor het klimaat. Go Forest en Rodania slaan daarom de handen in elkaar en roepen samen op tot actie. Het resultaat van deze unieke samenwerking is een limited edition horloge dat het tikken van de klok stijlvol vastlegt. De verkoopopbrengst van het Go Forest x Rodania horloge gaat integraal naar de boomplantprojecten van Go Forest.

*

Als het op het klimaat aankomt, valt er geen tijd te verliezen. Deze boodschap vertaalden Go Forest en Rodania naar een prachtig horloge dat vanaf midden oktober in beperkte oplage beschikbaar zal zijn voor € 249. Met de opbrengst van de verkoop worden door Go Forest bomen geplant.

Duurzaamheid is de boodschap. Dankzij het gebruik van hoogwaardige en hernieuwbare materialen, is het Go Forest x Rodania horloge er eentje voor het leven. Het horloge is gemaakt van 316L roestvrij staal en gerecycleerd aluminium afkomstig van huishoudafval. Saffierglas dat dankzij zijn hogere hardheid heel goed bestand is tegen krassen zorgt voor de finishing touch. Bovendien is het horloge waterproof tot 200 meter diepte. Dankzij de twee verschilende polsbandjes, pas je het horloge makkelijk aan elke stijl of gelegenheid aan.

Het Go Forest x Rodania Horloge komt in een stijlvol doosje gemaakt uit gerecycleerd karton. Elk verkocht horloge is goed voor een aantal bomen in één van de projecten van Go Forest. Tegen het einde van het jaar wordt het aantal bomen dat dankzij de verkoop van het horloge geplant werd bekend gemaakt.

Technische details:

  • 316L roestvrij staal & gerecycleerd aluminium van huishoudelijk afval
  • Krasbestendig saffierglas
  • Waterproof 20ATM

Meer info en verkoop hier.


Terug naar nieuws