Xavier

“Ik droom van impact op mens en natuur door voorbeeldfiguren”

Als kind schuilde er een wereldverbeteraar in mij. Wanneer je 10 jaar na afstuderen duidelijke signalen ziet dat het milieu de verkeerde kant opgaat en vaststelt dat er te weinig actie ondernomen wordt, dringt die ware aard zich terug op. Waarom ondernemen we zelf geen actie?

Momenteel run ik een gezond bouwbedrijf genaamd Topglass met 10 medewerkers. Met ons team realiseren we uiteenlopende architecturale- tot kleine lokale glasprojecten.
Los van het eindresultaat dat we afleveren, miste ik een hoger doel. Er is honger naar meer, niet zozeer meer inkomen, luxe, maar meer impact. We kunnen niet langer blijven leven op de rug van onze aardkluit.

Het idee om iets te doen wat anderen niet durven of willen was uiteindelijk de beslissende druppel om Go Forest effectief op te starten. Maar dat is nog maar het begin want we hebben sterke mensen nodig die hun nek durven uitsteken.

Niets is leuker dan te doen wat niemand van je zou verwachten, toch?

Ondernemen -
1.“op zich nemen” 2.“uitvoeren, actie ondernemen”.
Één van de mooiste werkwoorden die er bestaan. Leer een kind hoe hij iets moet ondernemen en je geeft het de kennis om het leven met beide handen te grijpen.

Xavier Goethals
Co-Founder – CMO (Chief of Marketing & Strategy)