Sarah

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op het einde van mijn leven kan terugkijken en mij oprecht voldaan kan voelen omdat ik écht iets gedaan heb voor onze planeet?

Hoe garandeer ik een betere wereld voor mijn toekomstige kinderen en kleinkinderen?

Ik ben zelf geen perfecte greenie maar dat is exact de boodschap die ik wil brengen. Als iedereen kleine verschillen toepast en teruggeeft aan de natuur, dan zal de wereld er al veel mooier en groener uit zien. Ik wil ondernemers inspireren om dit idee toe te passen, maar in die mate dat de ondernemer er zich zelf nog goed bij voelt.

Ik zie liever 1000 ondernemers een gulden middenweg nemen, dan 10 ondernemers een volledig groene. Op die manier creëren we een maximale impact op lange termijn. CO2-neutraal zijn tegen 2050 blijft het einddoel, maar Rome was ook niet in één dag gebouwd.

Philip Cracco en ikzelf waren vorig jaar aan het brainstormen over hoe we zoveel mogelijk bomen kunnen planten om terug te geven aan de natuur. Ons eerste doel was 1 miljoen bomen. We hebben helaas moeten afscheid nemen van deze topondernemer, maar ik heb ons gemeenschappelijk doel doen verder leven en samen met mijn co-founders in een businessplan gegoten de voorbije maanden. I hope you’re proud en ik hoop vooral op: Zoveel mogelijk impact, zoveel mogelijk (her)bebossing en zoveel mogelijk duurzaamheid.

Sarah Parent
Co-founder – CEO (Chief Ecological Officer)